Μίλαν – Νάπολι 2-0

Μίλαν – Νάπολι 2-0

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ σκόραρε δις και η Μίλαν απέκλεισε την Νάπολι (2-0) από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο νεοαποκτηθείς Κρίστοφ Πιάτεκ στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Σαν Σίρο φρόντισε να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.  Ο Πολωνός σέντερ-φορ σκόραρε δις, στις ουσιαστικά πρώτες του ευκαιρίες (11’, 27’), και έδωσε μόνος του στη Μίλαν τη νίκη απέναντι στην Νάπολι (2-0), με τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους για την επένδυσή τους.

Οι Ροσονέρι είχαν τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στη Νάπολι, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στο «0» παθητικό, στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα του Αντσελότι ανέβασε στροφές συνέβαλλε και ο Τζίτζι Ντοναρούμα ο οποίος φώναξε παρών στις ευκαιρίες των Παρτενοπέι με τον Μίλικ και τον Ουνάς.

Το 2-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τον Πιάτεκ να χαρίζει ουσιαστικά στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου περιμένει Ιντερ ή Λάτσιο.

https://twitter.com/DavidAmaruMilan/status/1090340932204007430

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Λασάλτ, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (85′ Ροδρίγες), Καστιγιέχο, Μπορίνι (60′ Τσαλχάνογλου), Πιόντεκ (78′ Κουτρόνε).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς, Μαλκί (85′ Καγιεχόν), Ντιαβαρά (58′ Μέρτενς), Αλαν (46′ Ουνά), Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μίλικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ