Μπουσκέτς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα του Clásico»

Μπουσκέτς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα του Clásico»

Ο Σέρχιο Μπούσκετς μίλησε για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως το τελικό 1-1 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο πρώτος ημιτελικός στο «Καμπ Νου» ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν είχε νικητή. Οι Μαδριλένοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, ενώ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6′, όμως το δεύτερο μέρος άνηκε στους «μπλαουγκράνα». Χάρη στο γκολ του Μάλκολμ στο 57′ το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και όπως αναφέρει ο Μπούσκετς, το αποτέλεσμα αυτό ήταν και το πιο δίκαιο.

«Νομίζω πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ έπαιξε με αντεπιθέσεις και με βάση τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα, νομίζω πως η ισοπαλία είναι δίκαια. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες, καμία δεν άξιζε όμως πραγματικά να κερδίσει».

Το τελικό 1-1 αφήνει τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και όπως τονίζει ο Ισπανός υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος για την πρόκριση.

«Βρισκόμαστε ακόμα στα μισά της μάχης. Η Ρεάλ παίζει εντός έδρας στην επόμενη αναμέτρηση, αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ