«Ανανεώνει με Μπενφίκα ο Σάμαρης»

«Ανανεώνει με Μπενφίκα ο Σάμαρης»

Έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πορτογάλους εμφανίζεται ο Έλληνας χαφ, σύμφωνα με τη «Record».

Πριν από περίπου δυο μήνες, το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα έμοιαζε τουλάχιστον δυσοίωνο. Ο Έλληνας χαφ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα των «αετών» κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Όλα έδειχναν πως ο 29χρονος θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της περιόδου, όμως τα σημερινά δεδομένα απέχουν παρασάγγας απ’ ότι διαφαίνονταν πριν μερικούς μήνες.

Η άφιξη του Μπρούνο Λάγκε ως νέου τεχνικού της Μπενφίκα σήμανε την αναγέννηση του Σάμαρη, ο οποίος υπολογίζεται ξανά στα βασικά σχέδια της ομάδας και όπως φαίνεται χάρη στις τελευταίες του εμφανίσεις θα ανταμειφθεί με ένα νέο συμβόλαιο.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει, η πορτογαλική «Record», η οποία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει πως ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι κοντά στην ανανέωση.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά όπως φαίνεται οι δυο πλευρές έχουν βρει τη χρυσή τομή για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία θα κρατήσει τον Σάμαρη στη Λισσαβόνα και μετά το καλοκαίρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ