Μπεσίκτας : Συμφώνησε με τον Βίντα

Μπεσίκτας : Συμφώνησε με τον Βίντα

Ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας πρέπει να θεωρείται ο Ντομανγκόι Βίντα, με την τουρκική ομάδα να αποκτάει ως ελεύθερο τον Κροάτη αμυντικό.

Η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα. Η ομάδα της Τουρκίας προσπάθησε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου δεν άφησαν τη μεταγραφή να προχωρήσει.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, futbolarena.com, ο Βίντα θα αποκτηθεί από την Μπεσίκτας ως ελεύθερος. Αυτό, διότι ο Κροάτης αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα και από τον επόμενο μήνα θα φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 χρόνων με ετήσιες απολαβές 3 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσής του, αυτή συμφωνήθηκε να είναι της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Να αναφέρουμε πως το όνομα του Κροάτη στόπερ είχε ακουστεί και για τις Ίντερ και Λέστερ, ωστόσο ο ίδιος είχε υποσχεθεί πως θα πάει στην Μπεσίκτας. Στις 4 Ιανουαρίου αναφέρεται πως θα υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ