Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε με… μάσκα Σιν Κάρα! (pics, vid)

Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε με… μάσκα Σιν Κάρα! (pics, vid)

Ο 27χρονος Μεξικανός επιθετικός, Ραούλ Χιμένες, πανηγύρισε το δεύτερο τέρμα του κόντρα στην Γουότφορντ με τον πιο επικό τρόπο!

Οι Λύκοι έφτασαν πολύ κοντά να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του FA για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Είχαν ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ντόχερτι (36’) και με ένα βολέ του Ραούλ Χιμένες (62’) είχαν πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Ωστόσο, οι Σφήκες έκαναν μια την ιστορική ανατροπή (3-2), και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια.

Αν κάτι έμεινε στη Γουλβς από το παιχνίδι όμως, αυτό ήταν ο επικός πανηγυρισμός του Ραούλ Χιμένες στο δεύτερο γκολ της ομάδας του! Ο 27χρονος είχε δηλώσει: «Μπορεί να δείτε τη μάσκα μου σύντομα. Ίσως την επόμενη φορά που θα σκοράρω να το γιορτάσω, ίσως στο Γουέμπλεϊ. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, είναι ένα μεγάλο στάδιο για να τη φορέσω εκεί με ένα γκολ που θα μπορούσε να σφραγίσει τη θέση μας στον τελικό του Κυπέλλου FA»!

Το είπε και το έκανε…

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Σιν Κάρα: Ο Λουίς Ιγκνάσιο Ουρίβε Αλβίρτε (γεννημένος 22 Δεκεμβρίου 1982) είναι Μεξικανός μασκοφόρος επαγγελματίας παλαιστής. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης, WWE και στα σόου της εταιρείας (Raw και SmackDown), εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Σιν Κάρα, που στα ελληνικά σημαίνει χωρίς πρόσωπο. Έγινε γνωστός αγωνιζόμενος για την μεγαλύτερη εταιρεία πάλης της πατρίδας του, στην οποία αγωνιζόταν με το ψευδώνυμο Μίστικο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/si_soccer/status/1114928273077747712

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ