Ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας για Ανδρέα Σάμαρη

Ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας για Ανδρέα Σάμαρη

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με τη Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα μέσο.

Το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα μοιάζει αβέβαιο καθώς ο Έλληνας μέσος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος παίκτης στην αρχή της φετινής σεζόν δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες, όμως στα τελευταία παιχνίδια, ο προπονητής των «αετών», Μπρούνο Λάγκε, φαίνεται να του δίνει χρόνο χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια όμως δεν έχει γένει κάποια κίνηση για να παραμείνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κάτοικος Λισαβόνας και τα επόμενα, με τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον άλλων ομάδων να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει η Πορτογαλική εφημερίδα «Record», η Ντιναμό Μόσχας είναι η τελευταία ομάδα που φαίνεται να έχει προστεθεί στο κυνήγι του Σάμαρη.

Πέραν της Ντιναμό, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Σεβίλλη, Γαλατάσαραϊ και Νιουκάστλ, με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να έχει στο στόχαστρο της τον 29χρονο τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Συνεπώς αν ο παίκτης δεν ανανεώσει με τη Μπενφίκα, τότε υπάρχουν ομάδες που θα θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ