Πρωταθλητής ο Άγιαξ, πολύ καλό νέο για τον Ολυμπιακό!

Πρωταθλητής ο Άγιαξ, πολύ καλό νέο για τον Ολυμπιακό!

Τα καλά νέα που περίμενε ο Ολυμπιακός από την Ολλανδία ήρθαν, καθώς μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ο Άγιαξ «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα. Οριστικά στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League οι Πειραιώτες.

O Αγιαξ επικράτησε με 4-1 της Ουτρέχτης στο Αμστερνταμ και ουσιαστικά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, αγκάλιασε τον τίτλο!

Κι αυτό καθώς ο «Αίαντας» έφτασε στους 83 βαθμούς, με την «αντίζηλο» Αϊντχόφεν να παραμένει στους 80 μετά τη «σφαλιάρα» με 1-0 στην έδρα της Αλκμααρ.

Για να χάσει πλέον το πρωτάθλημα ο Αγιαξ θα πρέπει να γίνει… θαύμα ή ο ίδιος να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα η PSV την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να καλύψει διαφορά 14 τερμάτων για να «κλέψει» τον τίτλο στην ισοβαθμία.

Στην τελευταία «στροφή» η ομάδα του Τεν Χαγκ φιλοξενείται από την Ντε Γκράαφστσαπ, ενώ η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Χέρακλες.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε «λουκούμι» για τον Ολυμπιακό καθώς δεν ήθελε δεύτερο τον «Αίαντα» που έχει μεγαλύτερη βαθμολογία. Έτσι το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι οριστικά στο γκρουπ των ισχυρών του μονοπατιού μη πρωταθλητών στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League 2019/2020.

Η σχετική κλήρωση έχει οριστεί για την 18η Ιουνίου, δηλαδή σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα.

To10.gr σας ενημέρωσε εδώ αναλυτικά για το ποια αποτελέσματα ευνοούν τον Ολυμπιακό όσον αφορά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά του στις κληρώσεις

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ