«Ματιές» της Τραμπζονσπόρ στον Μπεργκ

«Ματιές» της Τραμπζονσπόρ στον Μπεργκ

Η τούρκικη ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αλ Αΐν.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Μάρκους Μπεργκ, με τους Τούρκους τις τελευταίες ώρες να βάζουν στο κόλπο της απόκτησής του και την Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η ομάδα από την Τραπεζούντα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού και μάλιστα εμφανίζεται να καλύψει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να το πείσει να το πολυπόθητο «ναι».

Ο 32χρονος στράικερ, πάντως, έχει προταθεί σε αρκετές τουρκικές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι οι Φενερμπαχτσέ και Ντενίζλισπορ. Το όνομά του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού είχε ακουστεί επίσης για την Πατσούκα από το Μεξικό, ενώ πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ, η οποία επιθυμεί τον επαναπατρισμό του έμπειρου επιθετικού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπεργκ έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αΐν, με την οποία πέρσι έπαιξε σε 29 αγώνες, έχοντας 14 γκολ και 1 ασίστ σε 2.251 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ