Φράνκο Μάζουρεκ: Ένας Αργεντινός στη Βουλγαρία

Φράνκο Μάζουρεκ: Ένας Αργεντινός στη Βουλγαρία

Ο τρίτος(!) Αργεντινός άσος που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας έγινε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού Φράνκο Μάζουρεκ!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και απασχόλησε και το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βουλγαρία και την Λέφσκι Σόφιας όντας ο τρίτος Αργεντινός που θα αγωνιστεί στην Parva League! Ο έμπειρος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου, μετρώντας συνολικά 27 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στην οικογένεια του Παναιτωλικού το 2017 από την Σάντα Φε. Κατά τις πρώτες 30 πρώτες του συμμετοχές σε… ευρωπαϊκό έδαφος, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας balonlatino.net. Σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Το ντεμπούτο του στο… σκοράρισμα ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η σεζόν 2018-2019 ήταν η πιο παραγωγική στην καριέρα του. Έπαιξε 27 παιχνίδια με τη φανέλα του Παναιτωλικού και συμμετείχε σε 11 γκολ.

Ήταν μάλιστα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στην τελευταία σεζόν. Συγκεκριμένα ήταν ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ (7) κι αυτός με τις περισσότερες ασίστ (4), μαζί με τον συμπατριώτη του Νικολά Μάνα.

Με την πρόσφατη έναρξη του συμβολαίου του με την Λέφσκι Σόφιας, γίνεται ο τρίτος Αργεντινός άσος που θα αγωνίζεται στο βουλγαρικό πρωτάθλημα. Οι άλλοι δύο είναι ο Χόρχε Μπρόουν της Λουντογκόρετς και ο Λούκας Μασουέρο της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ