Τίτλοι τέλους στην καριέρα του «μπόμπερ» Ζόνας (vid)

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του «μπόμπερ» Ζόνας (vid)

Ο Ζόνας της Μπενφίκα, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς στράικερ των ευρωπαϊκών γηπέδων τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Ζόνας, ένας από τους πιο καυτούς επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών, προδομένος από τους πολλούς τραυματισμούς την τελευταία χρονιά. Ο Βραζιλιάνος «ακούγοντας» το σώμα του επέλεξε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αποχαιρετώντας τους φίλους της Μπενφίκα με ένα βίντεο στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

19:04 ❤🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonas Gonçalves Oficial (@jonasgoncalvesoficial) στις

Μπορεί να ήρθε… μεγάλος στην Ευρώπη μετά από μια επιτυχημένη 6ετία στη Βραζιλία. Στα 26 του πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια (2011), αλλά η La Liga δεν του ταίριαξε. Μετά από δυόμισι σεζόν έμεινε ελεύθερος από τις Νυχτερίδες και η Μπενφίκα έκανε την κίνηση ματ, κάνοντας τον κάτοικο Λισαβόνας.

Εκεί ο Ζόνας στα 31 του, βρήκε την Ιθάκη του. Από το 2014 αγωνίστηκε σε 183 ματς για την Μπενφίκα σκοράροντας 137 γκολ! Πέρσι όμως έχασε 19 ματς λόγω τραυματισμών. Αυτό σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία του (35 ετών) τον ώθησε να πει το αντίο.

Ωστόσο τα γκολ του του έχουν χαρίσει ήδη μια θέση στο Πάνθεον ενός από τους ιστορικούς πο90δοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης, αν και αγωνίστηκε μόλις μια 5ετία στους Αετούς της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ