Ανανέωσε με την Λέκο ο Σαφαρίκας

Ανανέωσε με την Λέκο ο Σαφαρίκας

Παίκτης της Λέκο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα.

Παίκτης της Λέκο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Αλέξανδρος Σαφαρικάς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας μεταγράφηκε στην Λέκο (ομάδα 4ης κατηγορίας στην Ιταλία) το περσινό καλοκαίρι και πραγματοποίησε μία «γεμάτη» σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του 16 φορές.

Με βάση τις επιδόσεις του αυτές, η Λέκο προσέφερε στον Σαφαρίκα νέο τριετές συμβόλαιο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν και να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Λέκο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Ντι Νάνο, τον προπονητή μου και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που μου δίνουν να υπερασπίζομαι την εστία της ομάδας και την νέα χρονιά. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι με έχουν «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή που έφτασα και για αυτό θα τους ευχαριστώ για πάντα», δήλωσε ο νεαρός γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ