Προβλήματα στην επίθεση για την Λέγκια – Νέα γκέλα πριν τον Ατρόμητο

Προβλήματα στην επίθεση για την Λέγκια – Νέα γκέλα πριν τον Ατρόμητο

Η αντίπαλος του Ατρομήτου λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Europa League, έμεινε στο 0-0 με την Σλασκ Βρότσλαβ – Είχε 17 τελικές, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μπορεί η Λέγκια Βαρσοβίας στην Ευρώπη να τα πηγαίνει καλά και να πήρε την πρόκριση απέναντι στην Κουόπιο, αλλά στην Πολωνία κάνει την μία γκέλα μετά την άλλη.

Η αντίπαλος του Ατρομητού στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, λίγες ημέρες πριν την πρώτη μάχη με την ομάδα του Περιστερίου, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με την Σλασκ Βρότσλαβ, για την 3η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη γκέλα για την ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, η οποία έδειξε για μια ακόμα φορά ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν μπορεί να τις τελειώσει.

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι η Λέγκια στον σημερινό αγώνα δημιούργησε 17 τελικές, αλλά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την αντίπαλο του Ατρομήτου να πέφτει στην 10η θέση.

Συγκεκριμένα, μετά από τρία ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα, έχει 4 βαθμούς, ενώ η πρώτη Λεχ Πόζναν έχει 7. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (8/8) και θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία.

Η σύνθεση της Λέγκια:  (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι, Μαρτίνς, Άντολιτς, Νοβίκοβας, Γκβίλια (77’ Ναγκί), Λουκίνιας (83’ Καντέ), Νιεζγκόντα (72’ Κουλένοβιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ