Πήρε Σάμπα και έδιωξε Στιλ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Πήρε Σάμπα και έδιωξε Στιλ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε τον Καμερουνέζο, Μπρις Σάμπα από την Καέν, παραχωρώντας δανεικό τον Λουκ Στιλ στην Μίλγουολ.

Ανακατατάξεις στη θέση του τερματοφύλακα για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η διοίκηση της ομάδας απέκτησε από την Καέν, τον Μπρις Σάμπα, έναντι 4 εκατ. ευρώ. Ο 25χρονος δεν έχασε παιχνίδι με την Καέν, έχοντας 38 συμμετοχές με την γαλλική ομάδα. Ο Καμερουνέζος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Την πόρτα της εξόδου αντίθετα είδε ο Λουκ Στιλ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ στη Μίλγουολ, μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του για 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μάλιστα είναι η μόνη ομάδα, στην οποία έχει αγωνιστεί ο Άγγλος γκολκίπερ, εκτός του «Νησιού».

Ο Άγγλος δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε, πραγματοποιώντας μόλις 2 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ, ελέω και της παρουσίας του Παντιλίμον. Μετά και την απόκτηση του Μούριτς από την Μάντσεστερ Σίτι, η Φόρεστ θα διαθέτει τρεις πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες.

Η Μίλγουολ είδε τον τερματοφύλακα της, Φρανκ Φίλντινγκ, να αποχωρεί τραυματίας και αποφάσισε να καλύψει το κενό στον «άσσο» με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ για τον Σάμπα:

H ανακοίνωση της αποχώρησης Στιλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ