Ζιλ Βιθέντε- Πόρτο 2-1

Ζιλ Βιθέντε- Πόρτο 2-1

Η Πόρτο, η οποία αποτελεί πιθανή αντίπαλο του Ολυμπιακού, αν οι ερυθρόλευκοι ξεπεράσουν την Μπασακσεχίρ, ηττήθηκε με 2-1 από την Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Primeira Liga.

Η νεοφώτιστη Ζιλ Βιθέντε επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην πρώτη κατηγορία και χάλασε την πρεμιέρα της Πόρτο. Η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε 2-1 την Πόρτο, αναγκάζοντάς την στην πρώτη απώλεια βαθμών από νωρίς στο πρωτάθλημα. Οι «δράκοι» θα είναι πιθανότατα οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες εκμεταλλευτούν  τα «διπλά» που πήραν μεσοβδόμαδα με την Κρασνοντάρ και την Μπασακσεχίρ αντίστοιχα.

Η Ζιλ Βιθέντε άνοιξε το σκορ στο 60′ με τον Λοουρένσι με ψύχραιμο πλασέ, έπειτα από κάθετη του Ζοάο Αλφόνσο, σε μια φάση που ξεκίνησε έπειτα από λάθος των «δράκων» στο κέντρο. Ο Τέλες ισοφάρισε στο 73’ με πέναλτι, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κράεβ  με δυνατό σουτ εκτέλεσε από κοντά τον νέο τερματοφύλακα της Πόρτο, Μαρτσέσιν.

Οι «δράκοι» φάνηκαν κουρασμένοι από το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κρασνοντάρ και ξεκινούν με μειονέκτημα την μάχη του τίτλου με την Μπενφίκα, η οποία υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα αργά το βράδυ.

Για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊνσάο, όπως και στη Ρωσία, φανέλα βασικού πήρε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα (ο οποίος ήταν ο σκόρερ της Πόρτο στη Ρωσία).

Η αρχική ενδεκάδα της Πόρτο: Μαρτσεσίν, Πέπε, Μαρκάνο, Τέλες, Μανάφα, Κορόνα, Ολιβέιρα, Κόστα, Οτάβιο, Ζε Λουίς, Σοάρες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ