Νάπρεντακ – Ερυθρός Αστέρας 0-1 (vid)

Νάπρεντακ – Ερυθρός Αστέρας 0-1 (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου έφυγαν με το διπλό (0-1) από την έδρα της Νάπρεντακ, χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν στο 97’.

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νάπρεντακ, για την 11η αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο Champions League, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Νάπρεντακ, αλλά ο Μάριν έδωσε τη λύση στο 97’!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σκόραρε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός εκτέλεσε αριστουργηματικά το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νάπρεντακ. Ένα γκολ που προκάλεσε ανακούφιση στον Μιλόγεβιτς και έστειλε στον 7ο ουρανό τους οπαδούς του Αστέρα.

Με αυτή τη νίκη οι πρωταθλητές Σερβίας έφτασαν τους 27 πόντους σε 10 αγώνες και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και στο +2 από την Βοϊβοντίνα, ενώ μάλιστα έχουν και ένα ματς λιγότερο. Η Παρτιζάν είναι στην 5η θέση με 23 πόντους.

Δείτε το γκολ του Μάρκο Μάριν:

https://www.youtube.com/watch?v=uccfGBl5lwE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ