Τσάμπερλεϊν: «Ήθελα να πανηγυρίσω σαν τρελός» (vid)

Τσάμπερλεϊν: «Ήθελα να πανηγυρίσω σαν τρελός» (vid)

Για το απίστευτο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άρσεναλ μίλησε ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, τονίζοντας πως ήθελε να πανηγυρίσει σαν τρελός, αλλά σέβεται τους «κανονιέρηδες».

Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Anfield» απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο όμορφο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο.

Το τελικό 5-5 και η πρόκριση των πρωταθλητών Ευρώπης στα προημιτελικά του Carabao Cup, μέσω των πέναλτι, προσέφερε συναρπαστικό θέαμα σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Ταυτόχρονα, μέσα στην «ζάλη» των πολλαπλών χτυπημάτων της Άρσεναλ και των απαντήσεων της Λίβερπουλ, ένας πρώην «κανονιέρης» πλήγωσε την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ουσιαστικά έχτισε το όνομά του.

Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν πέτυχε ένα απίστευτο γκολ. Όσες φορές  και να το κοιτάξεις δεν θα το χορτάσεις. Με αυτό τον «κεραυνό» μείωσε σε 3-4 και στην συνέχεια οι «κόκκινοι» συνέχισαν προς την ανατροπή.

Ο 26χρονος, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να «πυροβολεί» τις αντίπαλες άμυνες με άπιαστα σουτ τον τελευταίο καιρό, έδειξε να παθιάζεται ιδιαιτέρως.

Φάνηκε πως ήθελε να πανηγυρίσει με όλη του την ψυχή, ωστόσο σεβάστηκε την ομάδα που τον ανέδειξε και απλώς σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Για του λόγου το αληθές, ο φορμαρισμένος Οξ έκανε δηλώσεις σχετικά με τα συναισθήματά  του έπειτα από την επίτευξη του γκολ, λέγοντας χαρακτηριστικά στο «London Evening Standard»:

«Ήταν ένα όμορφο γκολ και ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου. Σέβομαι την Άρσεναλ και δεν ξεχνάω αυτά που μου πρόσφερε ως σύλλογος αλλά η αλήθεια είναι πως ήθελα να βγάλω τη φανέλα και να πανηγυρίσω σαν τρελός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ