Χατζηδιάκος: «Δυστυχώς χάνω τη χρονιά» (pics)

Χατζηδιάκος: «Δυστυχώς χάνω τη χρονιά» (pics)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτηση ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ξεκινώντας αγώνα δρόμου για την επάνοδό του.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Άλκμααρ, με τον σοβαρό τραυματισμό του να τον κρατάει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Έλληνας διεθνής τραυματίστηκε στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League με την Παρτιζάν, με τη ζημιά στο γόνατο να αποδεικνύεται σοβαρή.

Αυτό σημαίνει ότι θα ξανααγωνιστεί με τον ολλανδικό σύλλογο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021), ενώ με την Εθνική μας θα επανεμφανιστεί στο Nations League, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στα social media: «Οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν ότι έχω πρόβλημα στο γόνατο. Δυστυχώς θα χρειαστεί το υπόλοιπο της σεζόν για την πλήρη αποκατάσταση».

Η ανάρτηση του διεθνούς στόπερ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today’s medical examination showed that I have a knee injury. Unfortunately it will take the rest of the season to recover. #comeback #warriorspirit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Hatzidiakos (@pantelishat) στις

Η ανάρτηση της Άλκμααρ:

https://twitter.com/AZAlkmaar/status/1200410403429388288

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ