Δοκιμασία για Λιντς

Δοκιμασία για Λιντς

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

To «γκολ μετά το 28’» του 2.32 ήρθε χθες στο Λίβερπουλ-Έβερτον 1-0 με τους «κόκκινους» να σημειώνουν στο 71’ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Και πάλι το πρόσημο της ημέρας ήταν θετικό, παρότι χάθηκαν οριακά τα 2-3 γκολ του 2.17 σε ένα σωστά διαβασμένο ματς.

Μένουμε στο κύπελλο Αγγλίας για την αναμέτρηση Άρσεναλ-Λιντς. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι το φαβορί, δεν δικαιολογεί αυτό όμως την μικρή απόδοση του άσου. Οι «κανονιέρηδες» δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους με τον Αρτέτα στον πάγκο, αυτό θα είναι όμως μόλις το τρίτο του παιχνίδι με τους Λονδρέζους, ενώ ο Μπιέλσα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του στην καλοδουλεμένη Λιντς. Μια Λιντς που οδηγεί την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ και θέλει πολύ να τεστάρει τις δυνάμεις κόντρα σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά κόντρα σε ένα μέγεθος όπως αυτό της Άρσεναλ. Θα έχει πάντως αλλαγές, ο 19χρονος Μελιέ αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ο Γάλλος θεωρείται μεγάλο ταλέντο, μεγάλη η σημερινή πρόκληση γι αυτόν.

Η Άρσεναλ έχει δεχτεί γκολ στα 11 από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, η Λιντς έχει σκοράρει στα 13 από τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, πιθανό το γκολ/γκολ, μικρό όμως σε απόδοση.

Θα ρισκάρουμε, εκτιμώντας ότι η Λιντς μπορεί να αποφύγει την ήττα, σημειώνοντας όμως ότι δεν έχει κερδίσει τα 6 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στην Άρσεναλ. Μας αρκεί να μη χάσει, με το Χ2 στο 2.85 να αξίζει και με το παραπάνω, σημειώνουμε πάντως ότι η πρόταση μας είναι κόντρα στα δεδομένα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί.

LEEDS

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ