Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 3-4 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 3-4 (vid)

Με μία μυθική εμφάνιση στο «Μπερναμπέου» η Σοσιεδάδ επικράτησε 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Τρομερός ο Ισάκ που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ!

Σε ένα απίστευτο, τρομερό και με πολύ σασπένς (μέχρι το φινάλε) ματς, η Σοσιεδάδ έφυγε θριαμβεύτρια από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς επικράτησε 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μέχρι και 1-4(!), αλλά η Ρεάλ πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκανε… ροντέο το ματς, χάνοντας ευκαιρίες και για το 4-4 μάλιστα, που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Και εκεί η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα είχε το προβάδισμα, καθώς η Σοσιεδάδ έμεινε με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις (αποβλήθηκε ο Γκοροσάμπελ).

Ωστόσο, η ισοφάριση δεν έγινε ποτέ και η Ρεάλ μένει έξω από τον πρώτο στόχο της από τις αρχές Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλεξάντερ Ισάκ της Σοσιεδάδ, με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μία ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά αυτό το κατάφερε η Σοσιεδάδ, χάρη στο γκολ του Όντεγκααρντ στο 22′. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Ισάκ στο β’ μέρος πήρε το… όπλο του! Στο 49′ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για οφσάιντ. Το 2-0 έγινε με γυριστό σουτ του Σουηδού επιθετικού, μετά από πάσα του Μπαρενετσέα. Το 3-0 της Σοσιεδάδ διαμορφώθηκε στο 56′, ξανά από τον Ισάκ, «παγώνοντας» για τα καλά το «Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ έφτασε επιτέλους στο γκολ και μείωσε σε 3-1 με τον Μαρσέλο στο 59′. Η κατρακύλα βέβαια δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φτάσουν και στο 4-1 στο 69′, με τον Ισάκ αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός και να δίνει έτοιμο γκολ στον Μερίνο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάντως είχαμε… θρίλερ! Η Ρεάλ μείωσε σε 4-2 με τον Ροντρίγκο στο 81′ και στο 93′ ο Νάτσο διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Στο 95′ η Σοσιεδάδ έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Γκοροσάμπελ και ο Σέρχιο Ράμος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει με κεφαλιά. Ωστόσο, ο Ισπανός αμυντικός έκανε φάουλ στην προσπάθειά του να πάρει καλή θέση στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αρεολά, Νάτσο, Μιλιτάο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε (76′ Ροντρίγκο), Κρόος, Χάμες (45′ Μόντριτς), Μπραχίμ Ντίας (76′ Γιόβιτς), Βινίσιους, Μπενζεμά

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαβέλ. Ελουστόνδο, Λε Νορμάντ, Μονρεάλ, Θουμπελδία, Γιανουζάι (45′ Μπερενετσέα), Όντεγκαρντ (64′ Γκουεβαρά), Μικέλ Μερίνο, Οϊαρθάμπαλ, Ισάκ (70′ Μουνιόθ)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ