Μπακασέτας, Σιώπης και Τζαβέλλας απέκλεισαν την Γαλατά!

Μπακασέτας, Σιώπης και Τζαβέλλας απέκλεισαν την Γαλατά!

Η Αλάνιασπορ των τριών Ελλήνων μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από την Γαλατά, αλλά πέρασε στην τελική 4άδα του Κυπέλλου χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισε η Αλάνιασπορ των Τάσου Μπακασέτα, Γιώργου Τζαβέλλα και Μανώλη Σιώπη, καθώς μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Γαλατά, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ο Τάσος Μπακασέτας είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο τελικά αποδείχθηκε «χρυσάφι» στη μάχη της Αλάνιασπορ για την πρόκριση στην τελική 4άδα του Κυπέλλου. Στο αποψινό ματς μάλιστα ξεκίνησαν και οι τρεις Ελληνες στη βασική 11άδα, με τους Μπακασέτα και Τζαβέλλα να βλέπουν κίτρινη κάρτα.

Για την ιστορία, τα γκολ για την Γαλατάσαραϊ πέτυχαν οι Ακμπάμπα (9′) και  Μπουγιούκ (55′, 85′), ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Γιασίν Μπαμού (31’).

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Λίνες, Ντονκ, Μαρκάο, Μαριάνο, Σερί, Λεμινά, Μπαϊράμ, Ακμπαμπά, Φεγκουλί, Μπουγιούκ

Αλάνιασπορ (Ερόλ Μπουλούτ): Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Τζαβέλλας, Κόλκερ, Ν’ Σακαλά, Σιώπης, Γκουλσελάμ, Φερνάντες, Μπακασέτας, Τζάλμα, Μπαμού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ