Ο Ρόι Κιν υπερασπίστηκε τους παίκτες

Ο Ρόι Κιν υπερασπίστηκε τους παίκτες

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει άδικες τις πιέσεις για περικοπές στα λεφτά των ποδοσφαιριστών.

Τους ποδοσφαιριστές υπερασπίστηκε ο Ρόι Κιν, ασκώντας κριτική σε όσους ζητούν περικοπές στις αποδοχές του. Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι οι πλούσιοι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν θα χάσουν κάτι εάν φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Ο Κιν εξήγησε ότι το συμβόλαιο του κάθε παίκτη είναι προσωπική του υπόθεση και δεν αντιλαμβάνεται τον παροξυσμό με τις συνεννοήσεις μεταξύ των Λιγκών και των ομάδων ή τις κρατικές παρεμβάσεις. Πάντως, ο Κιν διευκρίνισε ότι εννοεί κυρίως τους εύπορους Συλλόγους:

«Ξαφνικά οι ομάδες ασκούν πίεση στους παίκτες για περικοπές. Αυτοί να βάλουν σε κίνδυνο τους μισθούς τους, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει 1 δις στην άκρη; Μιλάω κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μεγάλες πλούσιες ομάδες. Δεν είναι δουλειά κανενός τι κάνουν με τα λεφτά τους. Εγώ αν ήμουν τώρα σε μία από τις μεγάλες ομάδες, δεν θα δεχόμουν να μου κόψουν τον μισθό μου. Το συμβόλαιο σου με την ομάδα είναι ένα προσωπικό θέμα. Η ιδέα ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να κόψουν από τον μισθό τους είναι γελοία. Είναι κάτι που αφορά τον καθένα ξεχωριστά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ