Άλλος αέρας με Χριστόπουλο

Άλλος αέρας με Χριστόπουλο

Ο Άρης Λεμεσσού πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας με 2-1, "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση και "ατενίζει" το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη Λεμεσό έχει καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα στον Άρη, μετά τη προχθεσινή νίκη στο Τσίρειο. Η ομάδα του αντιμετωπίζει την Πάφο εκτός έδρας τη Κυριακή και θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Έλληνας προπονητής σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως συνάντησε πολλά προβλήματα, πιάνοντας δουλειά στον Άρη, όμως βήμα βήμα έχει καταφέρει να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Ό,τι προβλήματα υπάρχουν είναι εσωτερικά της ομάδας, όμως είναι πάρα πολλά. Παλεύουμε με επιστημονικό τρόπο και βοήθεια για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε κάποια πράγματα στο σημείο που πρέπει. Όταν ήρθα εδώ τις πρώτες ημέρες, τα παιδιά φοβούνταν να ανοίξουν και να παίξουν δύο πάσες. Σήμερα κάναμε ένα βήμα. Έχουμε κάποιες απουσίες, όπως του Μαραγκουδάκη που είναι πολύ σημαντική. Πάμε βήμα-βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ