Μαυρομάτης: «Εύχομαι να μην έχω το ίδιο πρόβλημα»

Μαυρομάτης: «Εύχομαι να μην έχω το ίδιο πρόβλημα»

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ του Παναθηναϊκού πονάει στο ίδιο σημείο στην πλάτη που τον κράτησε πέρυσι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ένας τραυματισμός στην πλάτη έχει ανησυχήσει πάρα πολύ τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο 22χρονος αμυντικός αισθάνθηκε πόνους χαμηλά στη μέση του, κατά την εκτέλεση των ασκήσεων που εκτελούσε σπίτι του στη Δανία και επισκέφτηκε τον γιατρό της Σοντερίσκε.

Σε πρώτη φάση, ο ορθοπεδικός ο οποίος τον εξέτασε του σύστησε ξεκούραση και συντηρητική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Πρόκειται για το ίδιο σημείο του σώματος που ο Μαυρομμάτης ένιωθε ενοχλήσεις την περσινή σεζόν και το οποίο τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Ο Μαυρομμάτης μίλησε στην ιστοσελίδα jv.dk για τον τραυματισμό του και ευχήθηκε να μην είναι κάτι σοβαρό, λέγοντας ότι «έχω έρθει εδώ για να παίξω. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω ανάλογο πρόβλημα με πέρυσι».

Σίγουρα ο Μαυρομμάτης δεν θα προπονηθεί αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της Σοντερίσκε. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ φαίνεται πως έχει ευπάθεια στην πλάτη και πρέπει να μάθει να ζει με αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ