«Παραβιάζει» το τελεσίγραφο της η UEFA

«Παραβιάζει» το τελεσίγραφο της η UEFA

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποιες Ομοσπονδίες για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Διατεθειμένη να παραβιάσει το δικό της τελεσίγραφο προς τις Ομοσπονδίες είναι η UEFA, σε ότι έχει να κάνει με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είχε ορίσει την 25η Μαΐου ως καταληκτική ημερομηνία για να πάρει απαντήσεις, αλλά αντιλαμβάνεται πως ίσως να χρειαστεί παράταση…

Η ιταλική Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει ότι η UEFA θα δείξει διαλλακτικότητα σε μεμονωμένες περιπτώσεις, παρέχοντας περισσότερο χρόνο σε Ομοσπονδίες. Όμως, δεν θα μεταθέσει συνολικά το χρονικό όριο της 25/5.

Ακόμα η UEFA φέρεται αρνητική στον καθορισμό των 5 αλλαγών, διαφωνώντας με την γραμμή της FIFA. Όσο για το Europa League και το Champions League, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι θα συνεχιστούν μετά τις 6 Αυγούστου.

Ένα ζήτημα που προβληματίζει την UEFA είναι τα διαφορετικά πρωτόκολλα από ορίζονται σε κάθε χώρα. Το ιταλικό περιλαμβάνει συνολική καραντίνα σε μία ομάδα που θα εντοπιστεί κρούσμα. Αντίθετα, το γερμανικό που θα υιοθετήσει και η UEFA με μερικές προσαρμογές, υποστηρίζει τις ατομικές καραντίνες, σε περίπτωση θετικού δείγματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ