H ΑΙΚ Στοκχόλμης ζήτησε Ελιουνούσι από τον Ολυμπιακό

H ΑΙΚ Στοκχόλμης ζήτησε Ελιουνούσι από τον Ολυμπιακό

Η σουηδική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ταρίκ Ελιουνούσι, ακόμη και με κανονική μεταγραφή!

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι αποχωρεί από την Καραμπάγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει στον Πειραιά. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου από τους «ερυθρόλευκους», με πιθανότερο νέο προορισμό του να είναι η ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Expressen», ο 29χρονος διεθνής Νορβηγός εξτρέμ, ο σύλλογος της Στοκχόλμης πήρε άδεια να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή, συμφώνησε μαζί του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για τον τρόπο που θα τον αποκτήσει. Οπως σημειώνεται, άλλωστε, η διοίκηση της ΑΙΚ επιθυμεί πρωτίστως να αγοράσει στον παίκτη από τους πρωταθλητές Ελλάδος, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται το ενδεχόμενο δανεισμού.

Οπως σημειώνεται, ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, έχει ήδη σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσει τον Νορβηγό εξτρέμ. Σκοπεύει, μάλιστα, να του αλλάξει θέση και να τον χρησιμοποιήσει σε θέση επιτελικού χαφ, πίσω από τον σέντερ φορ!

Αξίζει να σημειωθεί, βεβαίως, ότι έως τώρα δεν έχει ακυρωθεί ακόμη ο δανεισμός του Ελιουνούσι στην Καραμπάγκ. Βήμα απαραίτητο για να προχωρήσει οποιαδήποτε κίνηση αφορά το μέλλον του. Με τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό να στέκεται άτυχος στο πρώτο μισό της χρονιάς, καθώς είχε μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ