Άρης και Ομόνοια σε ευρωπαϊκό τελικό!

Άρης και Ομόνοια σε ευρωπαϊκό τελικό!

Τα τμήματα e-sports των δύο ομάδων θα αναμετρηθούν στον τελικό του Virtual ProLeague Europa League

Αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκό τελικό θα τεθούν το βράδυ οι ομάδες e-sports του Άρη και της Ομόνοιας. Ο Άρης και η Ομόνοια κατέλαβαν την πέμπτη και την έβδομη θέση αντίστοιχα στο ελληνοκυπριακό πρωτάθλημα και συμμετέχουν στο Europa League.

Οι δύο ομάδες πήραν μέρος στην ευρωπαϊκή διοργάνωσή Virtual ProLeague Europa League, που αποτελεί την δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο FIFA Pro Clubs. Στην πορεία του στην διοργάνωση ο Άρης άφησε εκτός την Adanaspor και Iberia στους ομίλους, ενώ στις νοκ-αουτ αναμετρήσεις επικράτησε των CF Canelas από την Πορτογαλία , Sivasspor από την Τουρκία και KSV Hessen Kassel από την Γερμανία.

Η Ομόνοια άφησε εκτός στους ομίλους την Rapid Bucuresti και την MadHouse, ενώ στην νοκ άουτ φάση επικράτησε των Red Wolves από την Πολωνία, ILoveNerd από την Ιταλία και Aurora από την Τουρκία.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του eSoccer που κάποιος ελληνικός ή κυπριακός σύλλογος φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό.  Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις του ηλεκτρονικού αθλητισμού, ενώ το διακύβευα εκτός από τον βαρύτιμο τρόπαιο είναι και ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει ζωντανά και με ελληνική περιγραφή στο κανάλι VGL eSports στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ