«Όχι» και από τη Ρόμα στην ESL

«Όχι» και από τη Ρόμα στην ESL

Η Ρόμα με ανακοίνωσή της τάχθηκε κατά της ESL τονίζοντας πως πρόκειται για κάτι εντός αντίθετο με το πνεύμα του παιχνιδιού.

Η Ρόμα είναι ακόμη ένας από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που τάσσονται απέναντι στο εγχείρημα του «κλειστού μοντέλου» της European Super League, γιατί «είναι εντελώς αντίθετο με το πνεύμα του παιχνιδιού που όλοι μας αγαπάμε».

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του συλλόγου, ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά εναντίον της νέας Λίγκας, του διαγωνισμού που δημιουργεί μια ισχυρή διαφημιστική εκστρατεία και που βλέπει τις επίσης ιταλικές Ιταλούς Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν μεταξύ των ιδρυτικών συλλόγων.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ορισμένα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα και παραμένουμε απολύτως αφοσιωμένοι στο ιταλικό ποδόσφαιρο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανοιχτές σε όλους».

Ως εκ τούτου, οι «τζαλορόσι» τοποθετήθηκαν στο ζήτημα μετά τη σιωπή των τελευταίων ημερών. «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τη Lega Serie A (σ.σ. η ιταλική Λίγκα), την Ιταλική Ομοσπονδία, την ECA και την UEFA για την εξέλιξη κι ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.», συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα.

Στο τέλος, ένα μήνυμα για τους υποστηρικτές του συλλόγου: «Οι οπαδοί κι ένα ποδόσφαιρο που είναι προσβάσιμο σε όλους βρίσκονται στην καρδιά του αθλητισμού μας κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να λησμονιέται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ