Σύσκεψη κορυφής στη Βαρκελώνη (pics&vids)

Σύσκεψη κορυφής στη Βαρκελώνη (pics&vids)

Ο Ζοάν Λαπόρτα υποδέχεται τους Αντρέα Ανιέλι και Φλορεντίνο Πέρεθ και θα συζητήσουν για το μέλλον της European Super League.

Η πρόσφατη δικαστική νίκη της European Super League απέναντι στην UEFA και η αδυναμία πλέον της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας να επιβάλλει κυρώσεις στις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, φαίνεται πως αναπτέρωσε το ηθικό των επικεφαλής τους.

Τόσο πολύ, ώστε δεν κρύβονται για την άμεση σύσκεψη κορυφής που ετοιμάζουν. Γιατί σήμερα (8/8) θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη οι Ζοάν Λαπόρτα, Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πόλη του, ο Ανιέλι συνοδεύει τη Γιουβέντους για το σημερινό (22:30) φιλικό με τους «μπλαουγκράνα» στο Νόου Καμπ, ενώ ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε από την ισπανική πρωτεύουσα στην Καταλονία.

Η τριανδρία της European Super League που επιμένει στη διοργάνωση, αφού οι άλλοι συνιδρυτές αποχώρησαν λόγω των αφόρητων πιέσεων, θα έχει την ευκαιρία να ανακεφαλαιώσει τις εξελίξεις και να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ