«Βόμβα»: Η European Super League επιστρέφει! (pic)

«Βόμβα»: Η European Super League επιστρέφει! (pic)

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η European Super League θα επιστρέψει και μάλιστα αυτό θα γίνει επίσημο μέσα στις επόμενες ώρες!

«Βόμβα» από το… πουθενά! Μπορεί η κουβέντα για την European Super League να είχε κάνει στην… άκρη, ωστόσο φαίνεται πως η μεγάλη λίγκα που είχαν σχεδιάσει τον περασμένο Απρίλιο οι δώδεκα «μεγάλοι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιστρέφει!

Και μάλιστα για τα καλά! Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, η ESL έχει όλα τα χαρτιά έτοιμα για να κάνει το comeback! Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το «Vozpopuli», οι 12 ιδρυτές της λίγκας μίλησαν εκ νέου και αποφάσισαν να δώσουν το κοινό «οκ» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να επιστρέψει το πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο μια διαφορετική δομή από αυτήν που είχαν παρουσιάσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, η λίγκα δεν θα έχει καμία εγγυημένη θέση, κάτι που σημαίνει πως θα δίνει τη δυνατότητα και σε άλλες ομάδες, πέρα από τις 12 «μεγάλες» για να αγωνιστούν στην European Super League.

Παράλληλα, την είδηση φέρεται να την επιβεβαιώνει έμμεσα και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος μίλησε για τη νέα ιδέα της ESL, αναφέροντας πως οι 12 ιδρυτές μάλλον ζουν σε παράλληλο σύμπαν!

«Την πρώτη φορά έφτιαξαν μια διοργάνωση στη μέση μιας πανδημίας. Τώρα ακούμε ότι σκέφονται να φτιάξουν και πάλι μια διοργάνωση την ώρα που υπάρχει πόλεμος. Μάλλον ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν», δήλωσε ο Τσέφεριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ