Ινφαντίνο: «Έχουμε τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο, αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον»

Ινφαντίνο: «Έχουμε τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο, αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον»

Ο Τζάνι Ινφαντίνο, πρόεδρος της FIFA, πήρε θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη European Super League.

Η απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιτρέψει ουσιαστικά τη δημιουργία της European Super League έχει φέρει αναταράξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της λίγκας να έχουν ήδη σχεδιάσει το πλάνο τους για το πως θα λειτουργεί το όλο οικοδόμημα.

Η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο είναι δεσμευτική, κάτι που σημαίνει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσες ομάδες θελήσουν ουσιαστικά να αποσχιστούν από αυτή και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους όπου και θα διαχειρίζονται μεταξύ τους τα έσοδα.

Ο Τζάνι Ινφαντίνο, πρόεδρος της FIFA, πήρε θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και τόνισε πως η απόφαση του δικαστηρίου δεν αλλάζει το παραμικρό για το μέλλον των διοργανώσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με τον μέγιστο σεβασμό για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η σημερινή απόφαση δεν αλλάζει τίποτα, πραγματικά. Ιστορικά, διοργανώνουμε τους καλύτερους διαγωνισμούς στον κόσμο και αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ