Κελαϊφί: «Μιλούν για ελευθερία, αλλά προωθούν μια κλειστή διοργάνωση»

Κελαϊφί: «Μιλούν για ελευθερία, αλλά προωθούν μια κλειστή διοργάνωση»

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων, δηλώσεις σχετικά με την European Super League έκανε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιτρέψει ουσιαστικά τη δημιουργία της European Super League έχει φέρει αναταράξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της λίγκας να έχουν ήδη σχεδιάσει το πλάνο τους για το πως θα λειτουργεί το όλο οικοδόμημα.

Η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο είναι δεσμευτική, κάτι που σημαίνει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσες ομάδες θελήσουν ουσιαστικά να αποσχιστούν από αυτή και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους όπου και θα διαχειρίζονται μεταξύ τους τα έσοδα.

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων, δηλώσεις σχετικά με την πολυσυζητημένη απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου έκανε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Αναλυτικότερα:

«Μιλούν για ελευθερία, αλλά προωθούν μια κλειστή διοργάνωση. Έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος γύρω από την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Το βλέπουν σαν νίκη τους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αυτή η απόφαση δεν αφορά απευθείας την European Super League».

Την… μπηχτή του «πέταξε» και για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Είναι παράξενο να βλέπεις κάποιον να μιλάει υπέρ της Super League ενώ έχει όλα αυτά τα τρόπαια της UEFA πίσω του»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ