Κόπα Άφρικα – Καταγγελία για σκάνδαλο στα τεστ κορωνοϊού

Κόπα Άφρικα – Καταγγελία για σκάνδαλο στα τεστ κορωνοϊού

Δεν αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς το Κόπα Άφρικα!

Το Κόπα Άφρικα αρχίζει παρά τους ενδοιασμούς που υπήρχαν από τις ευρωπαϊκές ομάδες λόγω του κορονοϊού, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι το βασικό θέμα συζήτησης.

Κι αυτό διότι οι Μπερτράρντ Τραορέ και Φίρμιν Σάνου, αρχηγός και βοηθός προπονητή αντίστοιχα της Μπουρκίνα Φάσο, προχώρησαν σε καταγγελίας της διοργανώτριας αρχής σε ό,τι αφορά τα τεστ ανίχνευσης του ιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστήριξαν οι συγκεκριμένοι δύο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το Καμερούν, τα όσα έγιναν με τα τεστ για τον κορονοϊό δεν ήταν απολύτως φυσιολογικά.

«Tην Παρασκευή (7/1) το πρωί εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μια ιατρική ομάδα για να μας κάνει τεστ, η CAF μας ενημέρωσε πως δεν ήταν απεσταλμένοι της και έτσι αρνηθήκαμε να κάνουμε τα τεστ. Περιμέναμε το απόγευμα πριν τη προπόνηση το επιτελείο για να κάνουμε τα τεστ πριν την προπόνηση, όμως ήρθαν στις 11 το βράδυ», είπε αρχικά ο Σάνου, για να δώσει συνέχεια στο θέμα ο Τραορέ λέγοντας τα ακόλουθα.

«Αντί να μας κάνουν PCR το πρωί για να είμαστε μέσα στην προθεσμία των 48 ωρών μας ανάγκασαν να κάνουμε τεστ αντιγόνου (rapid) και σήμερα (8/1) το πρωί μας ενημέρωσαν πως έχουμε τέσσερα ή πέντε κρούσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ