Προκρίθηκαν στους «16» Ακτή Ελεφαντοστού και Ισημερινή Γουινέα

Προκρίθηκαν στους «16» Ακτή Ελεφαντοστού και Ισημερινή Γουινέα

Ακτή Ελεφαντοστού και Ισημερινή Γουινέα ολοκλήρωσαν με νίκες τη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα και έτσι θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Ολοκληρώθηκε ο Ε’ όμιλος του Κόπα Άφρικα, με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ισημερινή Γουινέα να παίρνουν νίκες κόντρα σε Αλγερία και Σιέρα Λεόνε αντίστοιχα, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Αρχικά, οι Ιβοριανοί, που είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση (7 βαθμούς), δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Αλγερία και επικράτησαν με σκορ 3-1, αφήνοντας μάλιστα την αντίπαλό τους τελευταία και… καταϊδρωμένη.

Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Κεσιέ, με τον Σανκαρέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 39ο λεπτό της συνάντησης. Ο Πεπέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 54′, ενώ ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι στο 60′. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπεντεμπκά στο 73′.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ισημερινή Γουινέα πήρε τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά, νικώντας με σκορ 1-0 τη Σιέρα Λεόνε και φτάνοντας τους 6 βαθμούς, μένοντας δεύτερη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε ο Γκανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ