Μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό – Συνεχίζουν όλοι οι παίκτες του στο Κόπα Αφρικα

Μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό – Συνεχίζουν όλοι οι παίκτες του στο Κόπα Αφρικα

Οι πέντε παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα θα συνεχίσουν και στη φάση των «16» της διοργάνωσης, με την επιστροφή τους στους Ερυθρόλευκους να παίρνει... παράταση.

Το Κόπα Άφρικα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης να ολοκληρώνεται οσονούπω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ολοκληρώνεται και η παρουσία των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού στη χώρα του Καμερούν.

Και οι πέντε παίκτες που έχουν βρεθεί στη διοργάνωση θα συνεχίσουν και στη φάση των «16» καθώς χθες (19/1), οριστικοποιήθηκε και η παρουσία του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπου αγωνίζεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, στη συνέχεια του τουρνουά, καθώς θα βρίσκεται μέσα στις καλύτερες τρίτες.

Το πρόγραμμα των παικτών

Πρώτος που θα ριχτεί στη… μάχη για τα νοκ-άουτ ματς θα είναι ο Χένρι Ονιεκούρου στις 23/1. Ο εξτρέμ των Ερυθρόλευκων έκανε το ντεμπούτο του στο Κόπα Άφρικα, περνώντας ως αλλαγή στο 85′ στη νίκη με 2-0 της Νιγηρίας κόντρα στη Γουινέα Μπισάου.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά στις 24/1. Η συμμετοχή του νεαρού μέσου παραμένει ακόμα άγνωστη καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Την ίδια μέρα θα αγωνιστεί και ο Πιερ Κούντε με το Καμερούν.

«Εμφύλιος» Σισέ και Ροντρίγκες στους 16

Τα αποτελέσματα το έφεραν έτσι και για τη φάση των «16» θα υπάρξει Ερυθρόλευκος «εμφύλιος». Συγκεκριμένα, στις 25/1 η Σενεγάλη του Πάπε Αμπού Σισέ, που έχει μεγάλες βλέψεις στο τουρνουά, θα τεθεί αντιμέτωπη με το Πράσινο Ακρωτήριο του Γκάρι Ροντρίγκες. Κάτι που σημαίνει ότι ένας από τους δύο θα γυρίσει στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί.

Τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα ξεκινούν 29/1. Έτσι όποιοι παίκτες προκριθούν στην επόμενη φάση δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια της φάσης των 16

Μπουρκίνα Φάσο – Γκαμπόν
Νιγηρία – Τρίτος 5ου/6ου ομίλου
Σενεγάλη – Πράσινο Ακρωτήρι
Νικητής 6ου ομίλου – Δεύτερος 5ου ομίλου
Γουινέα – Δεύτερος 6ου ομίλου
Καμερούν – Τρίτος 3ου/5ου ομίλου
Νικητής 5ου ομίλου – Δεύτερος 4ου ομίλου
Μαρόκο – Μαλάουι

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4
Νικητής 5 – Νικητής 6
Νικητής 7 – Νικητής 8

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ