Ρίχνεται στη «μάχη» η Νιγηρία του Ονιεκούρου (vids)

Ρίχνεται στη «μάχη» η Νιγηρία του Ονιεκούρου (vids)

Η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει την Τυνησία στις 21:00 για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα, με την ομάδα του Χένρι Ονιεκούρου να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Η Νιγηρία σάρωσε τους πάντες στο διάβα της στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα, κατέκτησε και τους 9 διαθέσιμους βαθμούς και πλέον στρέφει το βλέμμα της στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χένρι Ονιεκούρου επικράτησε των Αιγύπτου (1-0), Σουδάν (3-1) και Γουινέα-Μπισσάου (2-0) και απόψε (23/1, 21:00) ετοιμάζεται για το ματς της φάσης των «16» με αντίπαλο την Τυνησία, η οποία προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες σε όμιλο με Μάλι, Γκάμπια και Μαυριτανία.

Με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, και παίρνοντας ως δεδομένο το πολύ δυνατό ρόστερ που διαθέτει, η Νιγηρία συγκαταλέγεται στα φαβορί για κατάκτηση του Κόπα Άφρικα.  Είναι η μοναδική ομάδα στο τουρνουά που τελείωσε τη φάση των ομίλων αλώβητη. Έχοντας το απόλυτο βαθμών, χωρίς καμία απώλεια. Αυτό είναι ένα δείγμα της δυναμικής των Νιγηριανών.

Όσον αφορά τον Χένρι Ονιεκούρου, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει ακόμα πολλά λεπτά στα… πόδια του στο Κόπα Άφρικα. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί πέντε λεπτά (συν οι καθυστερήσεις) στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Γουινέα-Μπισσάου. Με τον 24χρονο άσο να ελπίζει πως απόψε ο προπονητής του θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ