Οριστικά εκτός ο Νεϊμάρ, έναν μήνα στα πιτς

Οριστικά εκτός ο Νεϊμάρ, έναν μήνα στα πιτς

Ακόμη ένα άσχημο νέο σε μια καταστροφική χρονιά για τον Νεϊμάρ με τον άσο της Παρί να μένει οριστικά εκτός Κόπα Αμέρικα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ήταν που ήταν όλα στραβά φέτος για τον Νεϊμάρ αρχικά με την κακή χρονιά με την Παρί Σεν Ζερμέν και το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση βιασμό που κατηγορείται, τώρα θα χάσει και το Κόπα Αμέρικα.

Ο τραυματισμός του στο φιλικό με το Κατάρ ήταν τελικά όσο σοβαρός είχε εκτιμηθεί αρχικά και ο Βραζιλιάνος σταρ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα κάτι που σημαίνει πως φυσικά δεν προλαβαίνει το Κόπα Αμέρικα που αρχίζει σε λιγότερο από μία εβδομάδα (15 Ιουνίου) και θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του.

Ο άσος της Παρί είχε σταθεί ξανά άτυχος, στο Μουντιάλ του 2014 όπου και πάλι είχε τραυματιστεί και έχασε μεγάλο μέρος της διοργάνωσης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ