Βραζιλία – Αργεντινή 2-0

Βραζιλία – Αργεντινή 2-0

Η Βραζιλία με πρωταγωνιστές τους Φιρμίνο και Ζεσούς, επικράτησε με 2-0 της φλύαρης και άτυχης Αργεντινής που είχε δύο δοκάρια και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Copa America.

Τελικός εντός έδρας για τη Βραζιλία και ευκαιρία να επιστρέψει στον θρόνο της Λατινικής Αμερικής μετά από 12 χρόνια και το μακρινό 2007. Οι Καριόκας ήταν κυνικοί, χτύπησαν όταν έπρεπε με τους δύο «Άγγλους» τους και επικράτησαν με 2-0 επί της Αργεντινής στο clasico της Λατινικής Αμερικής.

Η Αργεντινή είχε την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης στο 12’ αλλά ο Παρέδες δεν βρήκε στόχο. Από την άλλη στην πρώτη σοβαρή ευκαιρία, η Βραζιλία σκόραρε. Στο 19’ Φιρμίνο και Γκάμπριελ Ζεσούς συνδυάστηκαν ιδανικά με τον τελευταίο να κάνει το 1-0 στο 19’.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες αλλά όχι και το γκολ. Από τη μία το δοκάρι που σταμάτησε τις προσπάθειες των Αγουέρο (30’) και Μέσι (57’) και από την άλλη ο Άλισον που είχε απάντηση στο επικίνδυνο φάουλ του Μέσι στο 66’, στέρησε την ισοφάριση στην Μπιανκοσελέστε.

Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά από τη Βραζιλία που κλείδωσε το ματς στο 71’. Φιρμίνο και Ζεσούς άλλαξαν ρόλους και ο άσος της Λίβερπουλ έκανε το 2-0 κόβοντας τα πόδια των Αργεντινών. Η Βραζιλία δεν κινδύνεψε από το σημείο αυτό και μετά και κάπως έτσι πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό μέσα στο Μινεράο του Μπέλο Οριζόντε, γήπεδο του «μαύρου» 7-1 από τη Γερμανία το 2014.

Πλέον οι Καριόκας περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό που θα προκύψει από τον νικητή της αναμέτρησης Χιλή – Περού.

 Βραζιλία (Τίτε): Αλισον, Μαρκίνιος (61’ Μιράντα), Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Αλβες, Αλεξ Σάντρο, Καζεμίρο, Αρτούρ, Κουτίνιο, Εβέρτον (46’ Γουίλιαν), Φιρμίνο, Γκαμπιέλ Ζέσους (80’ Αλαν)

Αργετινή (Σκαλόνι): Αρμάνι, Πετσέλα, Οταμέντι, Φόιτ, Ταλιαφίκο (86’ Ντιμπάλα), Παρέδες, Ντε Πάουλ (67’ Λο Σέλσο), Ακούνια (59’ Ντι Μαρία), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αγουέρο

https://youtu.be/joCaxDRzKIU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ