Σκάνδαλο στο Copa America: Η Αργεντινή καταγγέλλει VAR και διαιτησία (vids)

Σκάνδαλο στο Copa America: Η Αργεντινή καταγγέλλει VAR και διαιτησία (vids)

Στα άκρα φαίνεται πως το τραβάει η Αργεντινή καταγγέλλοντας τη διαιτησία αλλά και τον ρόλο του VAR στον ημιτελικό του Copa America κόντρα στη Βραζιλία. Τι ρόλο έπαιξε η φρουρά του προέδρου Μπολσονάρου.

Πολύ σοβαρά παράπονα έχουν στην Αργεντινή με τη διαιτησία κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Copa America κόντρα στη διοργανώτρια Βραζιλία. Αυτά διατυπώθηκαν on camera πρώτα από τον Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια από τον προπονητή Σκαλόνι αλλά και από συμπαίκτες του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Η διαμαρτυρίες αυτές πλέον γίνονται επίσημες με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ζητά το ηχητικό των ενδοεπικοινωνιών των διαιτητών με την αίθουσα του VAR, καθώς υ αρμόδιος διαιτητής στην αίθουσα ελέγχουν φαίνεται πως είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης να συμβουλευτεί το VAR σε δύο φάσεις που οι Αργεντινοί ζήτησαν πέναλτι και αυτός επέλεξε να μην το κάνει, με τη μία όπως φαίνεται παρακάτω να είναι εξόφθαλμη πάνω στον Αγουέρο.

 

Θέμα υπάρχει και με τις δυσκολίες στην ενδοεπικοινωνία με τους ασυρμάτους της φρουράς του προέδρου της χώρας, Μπολσονάρου, να κάνουν παρεμβολές, με τους διοργανωτές ωστόσο να υποστηρίζουν πως το πρόβλημα αυτό λύθηκε στα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης. Ακολουθεί και το δεύτερο βίντεο που δείχνει το σκληρό φάουλ-φράγμα πάνω στον Οταμέντι και πάλι εντός περιοχής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ