Μέσι: «Όλη η διαδικασία είναι στημένη για τη Βραζιλία χωρίς αμφιβολία»

Μέσι: «Όλη η διαδικασία είναι στημένη για τη Βραζιλία χωρίς αμφιβολία»

Νέες βολές του Μέσι κατά του Copa America το οποίο χαρακτήρισε «στημένο» υπέρ της Βραζιλίας, μετά τον μικρό τελικό κόντρα στη Χιλή.

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Χιλής στον μικρό τελικό του Copa America, με τον Λιονέλ Μέσι να προκαλεί… αίσθηση. Από τη μία ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του με τη φανέλα της χώρας του λόγω κοκορομαχίας με τον Μεδέλ και από την άλλη ήταν οι δηλώσεις του μετά το ματς.

Σε αυτές ο ηγέτης της Μπιανκοσελέστε για άλλη μια φορά ξεσπάθωσε κατά της διοργάνωσης χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλη η διαδικασία είναι «στημένη» για την Βραζιλία. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της διεφθαρμένης κατάστασης λόγω της απουσίας σεβασμού προς την ομάδα μας. Πάντα λέω την αλήθεια και είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι που με κρατάει ήρεμο. Αν έχουν επιπτώσεις τα λεγόμενά μου, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά».

Μάλιστα μετά το ματς, ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε με μια ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram κάνοντας έναν απολογισμό της παρουσίας της Αργεντινής στο Copa America του 2019 κάνοντας λόγο για αδικία…

«Αποχωρούμε από τη διοργάνωση με έναν θρίαμβο, με το κεφάλι μας ψηλά, αλλά και με το αίσθημα της αδικίας. Πιστεύουμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό γιατί παίξαμε καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι από τη Βραζιλία στα ημιτελικά. Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον μπροστά με αισιοδοξία γιατί υπάρχει σωστή βάση για το μέλλον και πρέπει ο κόσμος να δώσει χρόνο σε αυτή την εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ