Αντρές Τσάβες : «Ήθελα να μείνω στην Μπόκα, αλλά…»

Αντρές Τσάβες : «Ήθελα να μείνω στην Μπόκα, αλλά…»

Για την επικείμενη μετεγγραφή του στην Ουρακάν μίλησε ο Αντρές Τσάβες, δηλώνοντας ανυπόμονος να παίξει ξανά στην Αργεντινή και επισημαίνοντας πως ήθελε να μείνει στην Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που δεν επέτρεψαν όμως οι περιστάσεις.

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ουρακάν δήλωσε ο Αντρές Τσάβες, επιβεβαιώνοντας έτσι πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Αργεντινής.

«Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Αργεντινή με τη φανέλα της Ουρακάν. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό για να είμαι έτοιμος. Είμαι ευγνώμων για τις κλήσεις του Γκουστάβο Αλφάρο, μου έδειξε πόσο με ήθελε στην Ουρακάν», ανέφερε αρχικά.

«Πάντως θα είναι δύσκολο να αντικαταστήσω τον Γουάνσοπ Αμπίλα. Ήθελα να μείνω στην Μπόκα γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα, όμως η κατάσταση δεν το επέτρεψε», πρόσθεσε ο 26χρονος φορ, μιλώντας στο TyC Sports.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα απομένουν μονάχα οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές για την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Τσάβες στην Ουρακάν, δίχως ωστόσο να γίνεται λόγος για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, ούτε και για το αν ο Παναθηναϊκός θα λάβει χρήματα για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ