Έξαλλοι οι Κινέζοι φίλαθλοι με τον Τέβες

Έξαλλοι οι Κινέζοι φίλαθλοι με τον Τέβες

Πολλές ήταν οι αναρτήσεις στο Weibo και σε άλλα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν στον Τέβες για τις δηλώσεις του περί διακοπών στην Κίνα.

Ο Κάρλος Τέβες έπειτα από επτά μήνες στα γήπεδα της Κίνας, επέστρεψε στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς γεμάτος χρήμα και εμπειρίες. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε δηλώσει τις προάλλες ότι έκανε διακοπές στην Κίνα το διάστημα που αγωνιζόταν στη Σανγκάη Σενχουά, κάτι που έκανε έξαλλους τους Κινέζους φιλάθλους.

«Στην Κίνα ήμουν επτά μήνες για διακοπές, ήξερα ότι θα επέστρεφα στη Μπόκα». Αυτές οι δηλώσεις που έκανε ο Κάρλος Τέβες στο Μπουένος Αιρες, προκάλεσαν οργή στους Κινέζους φίλους του ποδοσφαίρου. Πολλές ήταν οι αναρτήσεις στο Weibo και σε άλλα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν στον διάσημο Αργεντινό.

«Είναι ένας άνθρωπος χωρίς ηθική», «Είναι αίσχος», «Έδειξε ασέβεια, δεν είναι επαγγελματίας», αυτά είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που αποστέλλονται στον Apache από τους Κινέζους οπαδούς, όχι μόνο της πρώην ομάδας του Σανγκάη Σενχουά, αλλά και των άλλων συλλόγων. Μάλιστα ορισμένες αναρτήσεις είχαν ακόμα πιο βαρύς χαρακτηρισμούς, ενώ κάποιος έγραψε: «Ο μισθός μου σε ένα χρόνο δεν φτάνει γι αυτά που κέρδισε εκείνος σε μία ώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ