Λουτσέσκου : «Όπου κι αν πάω, κατακτώ κάτι»

Λουτσέσκου : «Όπου κι αν πάω, κατακτώ κάτι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας και δήλωσε ότι έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο όπου έχει βρεθεί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Χιλάλ και αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος που έχει κατακτήσει ως προπονητής.

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του εκφράζοντας τη χαρά του για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα που πήρε (μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όπου κι αν πάω, κατακτώ κάτι. Αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος. Είναι αμέτρητη η χαρά μου σε ένα δύσκολο χρόνο. Ο αρχηγός της ομάδας μου είπε ότι καμία ομάδα στη Σαουδική Αραβία δεν έχει καταφέρει να κάνει το νταμπλ (πρωτάθλημα και Champions League).

Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Κάθε λεπτό σκεφτόμουν πώς θα κατακτήσω τον τίτλο. Τελικά σήμερα είναι η πρώτη νύχτα που μπορώ να κοιμηθώ ήρεμα. Δεν υπήρχε χώρος και χρόνος για ξεκούραση. Οι Σαουδάραβες βρίσκουν χαρά στο ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου, Μιρτσέα, είναι τόσο χαρούμενος όσο κι εγώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ