Ροντρίγκο Μολέδο : Ξεκίνησε προπονήσεις με την «Ιντερ»

Ροντρίγκο Μολέδο : Ξεκίνησε προπονήσεις με την «Ιντερ»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έπιασε ήδη δουλειά στην Ιντερνασιονάλ. «Χάρισε μισθούς πέντε μηνών στον Παναθηναϊκό», τονίζουν οι Βραζιλιάνοι!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και ήδη ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική ζωή του στην Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο Πόρτο Αλέγκρε εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά μόλις χθες ξεκίνησε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας.

Επειδή, μάλιστα, έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν δύο μήνες (σ.σ. από τις 10/12/2017 και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), το τεχνικό επιτελείο της «Ιντερ» του έδωσε ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε είναι ότι δημοσίευμα του «Globoesporte» αναφέρει ότι ο Μολέδο αποφάσισε να χαρίσει μισθούς 5 μηνών για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ.

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στις επίμονες προτάσεις του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή. Με τον Μολέδο, ωστόσο, να είναι κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ