Έκτορ Ραούλ Κούπερ : «Ναι, είμαι looser…»

Έκτορ Ραούλ Κούπερ : «Ναι, είμαι looser…»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε για τους χαμένους τελικούς της καριέρας του και αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως είναι «loser».

Σε μια δήλωση με αφοπλιστική ειλικρίνεια προέβη ο Έκτορ Ράουλ Κούπερ, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τους χαμένους τελικούς της καριέρας του παραδέχθηκε πως είναι «looser».

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, μάλιστα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί τη «ρετσινιά» που του έχουν κολλήσει όσον αφορά τους τελικούς, με την ειλικρίνεια του να μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν όντως το εννοεί ή αν τρολάρει.

«Εάν φτάσω σε άλλον τελικό, θα πάω σινεμά. Είπαν πως είμαι loser στους τελικούς και τους λέω πως έχουν δίκιο! Είμαι ηττοπαθής στους τελικούς. Θα μπορούσα να πω ότι η Βαλένθια ήταν άπειρη όταν έπαιξε στον τελικό με την Μπάγερν ή ότι έπαιξε κόντρα στην Ρεάλ που έχει τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό. Και με την Μαγιόρκα αντιμετωπίσαμε την Λάτσιο των Βιέρι και Νέντβεντ. Ναι, ναι, όλα αυτά ισχύουν όμως είμαι loser στους τελικούς, τι άλλο να πω;

Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, οφείλεις για παράδειγμα να αναγνωρίσεις πως ο Μουρίνιο έχει μία εκπληκτική ικανότητα όταν πηγαίνει σε τελικούς να βγαίνει νικητής. Εγώ δεν την έχω. Είναι άλλο πράγμα να μπορείς να φτάνεις σε τελικούς και εντελώς διαφορετικό να μπορείς να βγαίνεις νικητής μέσα από αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ