FIFA : Μειώθηκε η ποινή του Τσουνγκ

FIFA : Μειώθηκε η ποινή του Τσουνγκ

Ο αποκλεισμός του πρώην αντιπροέδρου της FIFA, Τσουνγκ Μονγκ-τζουν, μειώθηκε από τα πέντε χρόνια στους 15 μήνες, μετά από σχετική απόφαση του CAS.

Στα μαλακά έριξε τον πρώην αντιπρόεδρο της FIFA, Τσουνγκ Μονγκ-τζουν, το CAS, μετά από έφεση που είχε ασκήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στον δισεκατομμυριούχο Νοτιοκορεάτη είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού που έφτανε τα πέντε χρόνια, όμως, αυτή μετατράπηκε σε 15 μήνες, ενώ ο Τσουνγκ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ούτε το πρόστιμο 50.000 ελβετικών φράγκων που του είχε ζητηθεί σε πρώτη φάση.

Και αυτό γιατί η επιτροπή εφέσεων του CAS ανακοίνωσε ότι βρήκε «μετριαστικούς παράγοντες», με αποτέλεσμα να μειώσει την ποινή στον πρώην αντιπρόεδρο της FIFA που πλέον είναι ελεύθερος να επιστρέψει άμεσα σε δραστηριότητες που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Να επισημάνουμε το 2015 όταν ο Τσουνγκ είχε υποβληθεί σε έρευνα για διαφθορά από την αρμόδια επιτροπή της FIFA του είχε επιβληθεί αποκλεισμός από κάθε σχετική με το ποδόσφαιρο δραστηριότητα για έξι χρόνια και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων. Στη συνέχεια η επιτροπή εφέσεων της FIFA μείωσε την ποινή του Τσουνγκ σε πέντε χρόνια με το χρηματικό πρόστιμο να μειώνεται στο μισό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ