Παναθηναϊκός : Τίτλοι τέλους για τον Ροντρίγκο Σόουζα (vid)

Παναθηναϊκός : Τίτλοι τέλους για τον Ροντρίγκο Σόουζα (vid)

Ο Βραζιλιάνος στράικερ που πέρασε και δεν ακούμπησε από το Τριφύλλι, σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 39 ετών.

Τον Ροντρίγκο Σόουζα οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού τον θυμούνται. Όχι με νοσταλγία είναι η αλήθεια, αφού ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Αθήνα το πρώτο καλοκαίρι της πολυμετοχικότητας και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Σόουζα από τη Φλαμένγκο αντί αντιτίμου που ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να προσθέσει στο ρόστερ του ένα επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα.

Βέβαια, ο Σόουζα ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες με 8 συμμετοχές και 2 γκολ και έξι μήνες αργότερα, επέστρεψε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο! Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Μαδουρέιρα, στις μικρές κατηγορίες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και στην ηλικία των 39 ετών, ο Ροντρίγκο Σόουζα ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την καριέρα του.

Με τα πράσινα ο Σόουζα δεν καθιερώθηκε, ουδέποτε στη Βραζιλία διακρίθηκε ως… κανονιέρης, αλλά έκανε μία αξιοπρεπή πορεία και πλέον θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ