«Φαραωνική  πρόταση» από Σιγκαπούρη για τον Λουτσέσκου

«Φαραωνική  πρόταση» από Σιγκαπούρη για τον Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ίσως επιστρέψει σύντομα στο ασιάτικο ποδόσφαιρο...

Λίγο καιρό μετά την εμπειρία του στη Μέση Ανατολή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ίσως να αναχωρήσει για έναν άλλο εξωτικό προορισμό. Το σίγουρο είναι πως ο πειρασμός είναι μεγάλος, αφού τα χρήματα είναι πολλά. Πάρα πολλά.

Γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί με άλλους τρεις προπονητές, είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της των Λάιον Σίτι Σέιλορς, της πιο σημαντικής ομάδας της Σιγκαπούρης.

Όπως γράφει ο Τύπος της ασιατικής χώρας, η διοίκηση των Σέιλορς κατέθεσε μία «φαραωνική πρόταση» στον Λουτσέσκου, την οποία ο Ρουμάνος δύσκολα θα αρνηθεί.

Ιδιοκτήτης των Σέιλορς είναι ο επιχειρηματίας Φόρεστ Λι, με καταγωγή από την Κίνα και με εκτιμώμενη περιουσία από το Forbes, στα 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Σέιλορς φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης, με 17 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές. Στον πάγκο τους καθόταν ο Πορτογάλος Αουρέλιο Βίντμαρ, αλλά παραιτήθηκε για να δουλέψει αλλού.

Ο Λουτσέσκου, ο οποίος με την Αλ Χιλάλ στέφθηκε πρωταθλητής Ασίας είναι ο πρώτος στόχος. Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνονται ο συμπατριώτης του, Κοσμίν Ολαρόιου, ο Πορτογάλος Ρούι Βιτόρια και ο Σέρβος Λιουμπίνκο Ντρόλοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ