Κίνα: Ομάδα έβαλε αλλαγή τον ιδιοκτήτη της (pic)

Κίνα: Ομάδα έβαλε αλλαγή τον ιδιοκτήτη της (pic)

Μία ομάδα στην Κίνα αποφάσισε να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στην αντίπαλο της, περνώντας ως αλλαγή τον... ιδιοκτήτη της.

Ο αγώνας της Ζίμπο Κούτζου με την Σιτσουάν Τζιουνιού, στην Κίνα και την Β’ κατηγορία της χώρας, έγινε viral, όχι όμως για τις φοβερές επιδόσεις των παικτών, ή για κάποιο φαντασμαγορικό σκορ.

Το «δεκάρι» της γηπεδούχου, Σίχουα Χε, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να βρει το νικητήριο γκολ. Ήταν κάποιο απίστευτο ταλέντο από τις ακαδημίες; Όχι. Αποτελούσε ένα όνομα ποδοσφαιριστή που ήρθε ως «μπάμ» για το κλαμπ; Ούτε.

Ο λόγος που έγινε γνωστός; Το γεγονός πως, όντας ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, αποφάσισε να θυσιαστεί για να πάρει εκείνος και οι συμπαίκτες του ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, βέβαια και ο Χε δεν κατάφερε να ανεβάσει βαθμολογικά Ζίμπο Κούτζου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Πάντως, προς υπεράσπιση του, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε τις επόμενες αγωνιστικές, η ομάδα του συνέχισε το αρνητικό σερί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ