Ολα… Πιτάνα στο Κόπα Αμέρικα – Ο Αργεντινός που «έσπρωξε» τη Βραζιλία! (vid)

Ολα… Πιτάνα στο Κόπα Αμέρικα – Ο Αργεντινός που «έσπρωξε» τη Βραζιλία! (vid)

Οι Κολομβιανοί… επικήρυξαν τον Αργεντινό διαιτητή, ο οποίος τα έκανε… Πιτάνα στο παιχνίδι με την Βραζιλία.

Ενας Αργεντινός βοηθάει τους Βραζιλιάνους; Απίστευτο και όμως αληθινό.

Στο χθεσινό παιχνίδι της Σελεσάο με την Κολομβία για το Κόπα Αμέρικα, ο Αργεντινός διαιτητής, Νέστορ Πιτάνα, έβαλε το… χεράκι του στη νίκη των Βραζιλιάνων με 2-1 και προκάλεσε την οργή των Κολομβιανών. Ο 46χρονος ρέφερι αναδείχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, λόγω της γκάφας που έκανε στο γκολ της ισοφάρισης της Βραζιλίας στο 77’, με την ομοσπονδία της Κολομβίας να ζητάει επίσημα από την διοργανώτρια αρχή την τιμωρία του Πιτάνα.

Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να πασάρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Αργεντινό ρέφερι, ο οποίος έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι, όπως γίνεται πλέον όταν η μπάλα χτυπάει πάνω στους διαιτητές. Ωστόσο, ο Πιτάνα άφησε τη φάση να εξελιχθεί, με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Φιρμίνιο με καρφωτή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1 το ματς.

Οι Κολομβιανοί αμέσως έτρεξαν πάνω στον Αργεντινό και διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι δεν σταμάτησε το παιχνίδι, όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του ως όφειλε, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ομοσπονδία της Κολομβίας με επιστολή της στην διοργανώτρια αρχή ζήτησε τον αποκλεισμό του Πιτάνα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός τα έκανε… Πιτάνα, με την Βραζιλία να εκμεταλλεύεται το λάθος του και να ισοφαρίζει σε 1-1. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αργεντινός στο τέλος κράτησε 12 λεπτά καθυστερήσεις, με τον Κασεμίρο στο 10ο λεπτό να σκοράρει και να δίνει τη νίκη στη Σελεσάο. Μετά από όλα αυτά πώς να μην βρίσκεται στο… σημάδι των Κολομβιανών;

Δείτε τη φάση του γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ