Σοκ στο Σάο Πάολο: Ένας νεκρός από πυροβολισμό μετά το Τσέλσι-Παλμέιρας

Σοκ στο Σάο Πάολο: Ένας νεκρός από πυροβολισμό μετά το Τσέλσι-Παλμέιρας

Ένας οπαδός της Παλμέιρας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό στο Σάο Πάολο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με την βραζιλιάνικη ομάδα.

Εκατοντάδες φίλαθλοι της Παλμέιρας παρακολούθησαν τον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων, ελπίζοντας σε νίκη της ομάδας τους επί της Τσέλσι. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε με τους μπλε να επικρατούν στην παράταση με 2-1 χάρη σε τέρμα του Κάι Χάβερτς από την άσπρη βούλα. Έτσι ξέσπασαν συγκρούσεις με την Αστυνομία, κάτι που είχε ένα θλιβερό αποτέλεσμα, μιας και ένας οπαδός της Παλμέιρας έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ένας φίλαθλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μιας και άγνωστος τον πυροβόλησε κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο Σάο Πάολο μετά το τέλος του αγώνα της Παλμέιρας με την Τσέλσι, όμως υπέκυψε στο τραύμα του στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα. Η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ενώ δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν το θύμα είναι φίλαθλος της Παλμέιρας.

Ένας μεγάλος αριθμών φιλάθλων της Παλμέιρας παρακολούθησαν τον τελικό κοντά στο γήπεδο της ομάδας, με την ελπίδα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά η ήττα έφερε απογοήτευση και ένταση, μιας και δημιουργήθηκαν επεισόδια με την Αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ